Sähköposti

• Yleiset sähköpostiasetukset

Sähköpostiasetukset puhelimeen tai esim. Thunderbird:iin tai Outlook:iin:

Saapuvan postin tilin nimi: Osoite (voi itse valita)

Käyttäjätunnus: nimi@osoite.fi (kirjoita oma tunnuksesi)

Salasana: (kirjoita salasana, jos on kadotettu niin ota yhteys meihin)

Saapuvan postin palvelin: space.magnic.com

Saapuvan palvelimen portti: 993 + SSL salauksen kanssa (tai 143 (IMAP, tai jos 110 jos haluaa POP, + starttls. Huom! Apple Mail:in kanssa voi olla ongelmia 143 portin kanssa)

Jos palvelupakettinne sisältää lähtevää palvelinta voi konfiguroida sitä näin (muuten voi tulla lisäkustannuksia):

Lähtevän postin palvelin *: space.magnic.com

Lähtevän palvelimen portti: 587 + starttls (tai 465 + SSL)

Lähtevän palvelin vaatii kirjautumista: Kyllä, käytä samat kirjautumistiedot kuin saapuvan palvelimella.

Webmail:

https://mail.magnic.com

Vaihda salasanaa, lomavastaajaa:

https://mail.magnic.com (Webmailin kautta)

• *) Jos käytät antispam.fi palveluamme voit lähteväksi palvelimeksi määrittää

Lähtevän postin palvelin: antispam6.magnic.com

Lähtevän palvelimen portti: 587

Lähtevän palvelin vaatii kirjautumista: Kyllä, käytä samat kirjautumistiedot kuin saapuvan palvelimella.

• Antispam.fi Gateway asetukset

Käyttöönotto / MX tietueet

Jos olet antispam.fi-asiakas domainien MX-tietueet tulee olla (yleensä Magnic:in ylläpito tekee tämän):

MX (Priority) 10 antispam5.magnic.com.
    MX (Priority) 15 antispam6.magnic.com.

Muita muutoksia ei tarvita.

Asetukset

Jos haluat tehdä karanteeniasetuksia voit kirjaantua osoitteessa https://antispam5.magnic.com tavallisilla käyttäjätunnuksillasi.

Yrityksen domainin adminiksi voi hakea jos haluaa saada pääsyn yrityksen maili logiin ja sitä kautta selvittää mahdolliset ongelmat. Jos haluat hallinnoida domainisi ota yhteys meidän tukeen. Adminin kirjautumisosoite on https://antispam5.magnic.com/admin